Prinášame vám pár tipov do kuchyne, keďže tu máme jar šup do toho a skúste ich .
Vitamínová bomba
Po zime si treba doplniť vitamíny a jednou z najväčších zásobární vitamínu C je kyslá kapusta. Pomôže pri redukčnej diéte a upraví trávenie.
Zelenina proti únave
Aby ste zahnali jarnú únavu treba jesť čo najviac zeleniny. Paštrnák zmierňuje problémy s trávením , pór zaháňa infekcie, ružičkový kel posilňuje, brokolica zásobuje dávkou vitamínu C.
Bylinky s výdržou
Čerstvé bylinky do kuchyne patria a najmä v jari. Ak nemáte priestor nato, aby ste ich pestovali, kupujete si viazaničky a nechcete aby rýchlo zvädli. Umiestnite ich preto do pohára s vodou a dajte ich do chladničky. Každý deň meňte vodu a vydržia naozaj dlho.
Dózy, misky, krabičky
Tých podľa nás v kuchyni nie je nikdy dosť. S úložnými boxom na jedlo alebo na suroviny potrebné na varenie budete mať všetko zorganizované a budete mať prehľad, čo je čerstvé alebo čo vám práve dochádza. Plastové dózy často nasiaknu od potravín nepríjemný zápach. Našťastie sa ho môžete ľahko zbaviť. Stačí paradajková šťava a zubná kefka. Dózu aj s viečkom vydrhnite šťavou a potom ju len vypláchnite čistou vodou.